Gaucho Ball aka Cage

Utstyr:
15-20 red cups
2 pingpong baller
bord

Oppsett
Sett 15-20 red cups en en gruppe på midten av bordet. Finn 5 øl og fordel det gjevnt utover koppene. Finn frem 2 pingpong baller og 2 tomme kopper og still dere i en sirkel rundt bordet.

Hvordan spille
To spillere som står på motsatt side av hverandre i sirkelen begynner med en tom kopp og en ball hver. Når spillet begynner skal hver spiller prøve å treffe motstander sin kopp via bordet. Om en spiller treffer på første forsøk, han da muligheten til å gi ballen og koppen videre til den spiller man ønsker ( men vanligvis gir man den til personen bak den andre spilleren som kaster for å skape overlapping. On en spiller treffer utenom første forsøk, gir men det da videre til venstre.
 
Om en spiller treffer en av koppene før spilleren til venstre har truffet skal den da ta koppen sin og plassere den ved oppi koppen til spilleren som står til venstre. Nå når han har blitt «stacked» må spilleren da ta en kopp fra midten. Spilleren må deretter drikke koppen og så prøve å treffe oppi koppen spilleren nettopp drakk. Ettersom stabelen av kopper stadig blir høyere vil den bli vanskeligere å treffe og man fortsetter å sende den videre til venstre.
 
Poenget med spillet er å treffe på første forsøk og gi spillet videre til personen bak den andre spilleren for å skape overlapping om og om igjen.
 
Regler:
man må alltid gi ballen/koppen videre til venstre med mindre man treffer på første forsøk
 
Video: http://www.youtube.com/watch?v=G7ADZhO9QGA